• 17 ani de experiență în industria fabricării pieselor și accesoriilor pentru autovehicule, dobândiți în urma multiplelor parteneriate europene

Încă de la înființarea ei, în anul 2003, societatea Industrial Prodcom dobândește în mod constant o poziție stabilă în industria fabricării pieselor și accesoriilor pentru autovehicule, generatoare și alternatoare electrice.

Parteneriatele noastre de durată cu diferite corporații din Germania, Anglia, Belgia, România, Polonia și Ungaria sunt dovada unor colaborări de succes. Împreună am dezvoltat un mediu de lucru eficient și productiv. Acesta permițându-ne să fim într-o continuă evoluție si perfecționare.

Prin profesionalism și seriozitate, S.C. Industrial Prodcom S.R.L. este un partener de încredere care investește permanent în produsele și serviciile sale.

  • Politică orientată spre client, bazată pe inovație, creativitate și integritate

Printre  obiectivele noastre principale se află și dorința de a răspunde prompt cerințelor clienților noștri prin realizarea de produse competitive la nivel internațional. În acest sens, selectăm cu grijă furnizorii de materiale și îmbunătățim  sistematic tehnologiile  de fabricare.

De asemenea, ne bazăm pe o comunicare eficientă pentru a crea un mediu în care nevoile clienților noștri definesc în mod constant prioritățile noastre.

Prin dedicare, diversitate, calitate și colaborare, Industrial Prodcom încearcă să găsească cele mai bune soluții în domeniul fabricării pieselor și accesoriilor pentru autovehicule, generatoare și alternatoare electrice.

  • Valori și obiective bine definite ce susțin o viziune de lungă durată, axată pe încredere și servicii de înaltă calitate

Prin intermediul diversității și calității serviciilor, al mediului de lucru colaborativ și dedicării, Industrial Prodcom încearcă în mod constant să găsească cele mai bune soluții în fabricarea componentelor și accesoriilor pentru autovehicule și generatoare electrice. Acestea sunt valori care ghidează și sprijină parteneriatele noastre pe termen lung.

Suntem mai mult decât un partener stabil, suntem partenerul tău de încredere.